top of page
Vrints Bestrating

Ontwerp en realisatie van terrassen, opritten

Buitengewoon in terrassen en opritten

Voor een eyecatcher van een terras, parking of oprit moet u zeker bij Vrints Bestrating uit Sint-Lenaarts in Brecht (Antwerpen) aankloppen. Wij zijn uitblinkers in klinkers, van sierklinkers en betonklinkers, tot straatklinkers en kleiklinkers.We realiseren de aanleg of heraanleg van uw oprit of terras met kleiklinkers, kasseien of straatklinkers tot in de perfectie. Een terras plaatsen met geïntegreerde vijver? Bedrijfsverharding met inbouwverlichting voorzien? Een klein sierpad aanleggen?

Of het nu om een bescheiden of grootschalige opdracht gaat, een aanleg of heraanleg van terras of oprit, Vrints Bestrating komt met evenveel plezier bij u over de vloer!

Ook voor de plaatsing van rolgazon, inclusief grondwerken, een kiezelweg of de aanleg van een petanquebaan bijvoorbeeld steekt Vrints Bestrating maar al te graag de handen uit de mouwen, voorzien van de nodige uitrusting en motivatie om de klus snel én goed te klaren!

Vrints Bestrating - oprit & terrassen

De eerste stap naar een prachtig terras of oprit in of rond Antwerpen? Vrints Bestrating uit Sint-Lenaarts in Brecht (Antwerpen) contacteren!

bottom of page