top of page
Terras

Terras en oprit

Authentieke en ambachtelijke verhardingen door Vrints Bestrating

Opritten die de toon zetten, terrassen die de sfeer bepalen

Thuiskomen na een lange werkdag moet een moment van ontspanning zijn. En dat begint al op de oprit. En waar beter dan te relaxen op eigen terras in goed gezelschap? Met een authentieke en ambachtelijke verharding voor terras en oprit kiest u voor een warme, karaktervolle sfeer die uw woning een echte meerwaarde geven. Ook voor bedrijfsverharding, zoals parkings bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor een eyecatcher van een terras of oprit moet u zeker bij Vrints Bestrating in Rijkevorsel aankloppen. We realiseren de aanleg of heraanleg van uw oprit of terras met kleiklinkers, (gezaagde) kasseien, oude kleiklinkers, natuursteen of herbruikbare straatborduren tot in de perfectie. 

Oprit
Oprit

Laat uw buitenruimte opvallen

Wilt u zeker zijn dat elk detail klopt? Vertrouw erop dat wij uw oprit of terras transformeren. Dat wordt allesbehalve kunstmatig aangelegd. We staan bekend om onze authentieke en ambachtelijke verhardingen, met heel wat mogelijkheden in materialen, kleurschakeringen, texturen, vormen, formaten, sneden, patronen en afwerkingen.

 

Onze zelf gezaagde kasseien passen bij elke bouwstijl, van modern en landelijk tot hoevestijl. De materialen die we gebruiken hebben door de jaren heen een prachtige, natuurlijke patine verkregen, zagen we op maat en plaatsen we met vakmanschap. Het eindresultaat: unieke opritten en terrassen met een echte wauw-factor.

Een greep uit ons kunnen

Een tweede leven voor uw oprijlaan of terras

ICOON

Hebben uw kasseien ooit betere tijden gekend? Wij laten ze terug schitteren! Herplaatsen van porfierkasseien met mortelvoeg.

Oprit en terras, maar ook dakterras

ICOON

Geplaatst met een mobiele torenkraan. 

Ambachtelijk vakwerk

ICOON

Oprijlaan met kasseimengeling in bogenpatroon, natuursteen banenverband terras, oude Hollandse kleiklinkers die we authentiek plaatsen met hamer en mortelvoeg, visgraat, terras of oprit in wildverband, met de klassieke waterdoorlatende voeg of mortelvoeg, …

Een hart voor hergebruik, met maatwerk uit eigen zagerij

ICOON

Gezaagde Porfierkasseien vierkant, oude waalformaat kleiklinkers op maat gezaagd, gebouchardeerde arduintegels, arduinen afboording op maat frezen om water af te leiden, herbruik arduinen trappen, …

Waterdoorlaatbaarheid

ICOON

Ook daar hebben we aan gedacht. Zo bieden we onder meer waterpasserende klinkers of karrensporen aan, omringd door dolomietkiezel. Zo rijdt u toch op verharding. In uw tuin kan gazon doorgezaaid worden. 

Alleskunner in buitenruimtes

ICOON

Ook voor de plaatsing van rolgazon, inclusief grondwerken, een kiezelweg of de aanleg van een petanquebaan bijvoorbeeld steekt Vrints Bestrating maar al te graag de handen uit de mouwen, voorzien van de nodige uitrusting en motivatie om de klus snel én goed te klaren!

Oprijlaan
Vrints bestrating

Plannen voor uw parking, terras en/of oprit?

Een terras of oprit in Rijkevorsel, Oostmalle, Westmalle, Kalmthout, Kapellen, Brasschaat, Ekeren, Schilde, ’s Gravenwezel of Schoten, gelegd door perfectionisten? Contacteer Vrints Bestrating uit Rijkevorsel!

bottom of page