top of page
Sierbestrating

Sierbestrating, bedrijfsverharding en wegenbouw

Vrints Bestrating helpt u op weg

Vrints Bestrating, de basis voor prachtige buitenruimtes

Met meer dan 15 jaar ervaring vakmanschap verzorgt Vrints Bestrating uit Rijkevorsel de authentieke, ambachtelijke en exclusieve aanleg van (sier)bestrating, terrassen en opritten met kasseien, gezaagde kasseien, kleiklinkers, oude kleiklinkers, herbruikt natuursteen of herbruikbare straatborduren. 

Terras en oprit
Bestrating

Kwaliteit van steen tot straat

Straten en wegen aanleggen doet Vrints Bestrating uit Rijkevorsel al langer dan vandaag, het zit ons al jaren in de vingers! Zo zet ons jonge en gemotiveerde team alles op alles voor het ontwerp en de realisatie van diverse wegenbouwprojecten, bedrijfsverhardingen en sierbestratingen. U kunt op ons rekenen voor een snelle en vlekkeloze uitvoering!
 
Bestrating is voor ons meer dan een klus. Het is een ambacht dat we door de jaren heen meer en meer zijn gaan verfijnen. Wegenbouw vergt een scherp oog voor precisie. Vertrouw erop dat wij door de complexiteit heen navigeren en een duurzame en betrouwbare infrastructuur garanderen. Wij werken bovendien snel en efficiënt om uw project binnen de afgesproken termijn en binnen het budget te voltooien. We betrekken onze klanten nauw in elk project om ervoor te zorgen dat hun visie werkelijkheid wordt en hanteren een open communicatie gedurende het ganse project.

Een greep uit ons kunnen

Tuin met sierbestrating
  • Aanleggen van een nieuwe straat

  • Opwaarderen van uw tuin met sierbestrating

  • Aanleg of vernieuwen van bedrijfsverharding

  • Bestrating voor een appartementencomplex

  • Waterpasserende betonklinkers, grasdals met kalksteen, boomschors sylvester en maatwerk in Belgische arduin voor Maserati in Antwerpen

  • Bestrating voor Tomorrowland in Boom

Vrints bestrating

We pave your road to happiness!

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor uw bestrating in 
Rijkevorsel, Oostmalle, Westmalle, Kalmthout, Kapellen, Brasschaat, Ekeren, Schilde, ’s Gravenwezel of Schoten, bent u bij Vrints Bestrating aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om uw volgende project te bespreken.

bottom of page