top of page
Terras met natuursteen

Natuursteen

Uw kasseien, op maat gezaagd

Vrints Natuursteen, een veelzijdig assortiment aan natuursteen

Vrints Natuursteen specialiseert zich in gezaagde kasseien, die we zelf vervaardigen. We staan in voor het ontwerp en de realisatie van zwembadboorden, brievenbussen en maatwerk in arduin.

Arduinen dorpel
Zaagwerk en maatwerk in natuursteen

Zaagwerk en maatwerk in marmer, graniet en natuursteen

Vrints Natuursteen in Rijkevorsel is een natuurtalent in marmer, graniet en natuursteen op maat. Zo verzagen we bijvoorbeeld dekstenen, dorpels, arduin, gevelplinten en deuromlijstingen minutieus in onze eigen natuursteenzagerij. Hiervoor beschikken we over een volautomatische OMAG CNC zaag-, frees- en draaimachine en kunnen we zelfs de meest complexe zaag-, frees- en draaiwerken aan, dag en nacht.

Wij maken uw kleiklinkers zelf

Herbruik oude waalformaat kleiklinkers zijn schaars. Daarom maken we ze zelf! We zagen uw kleiklinkers niet alleen op maat, we leggen en voegen uw bestrating ook bij u ter plaatse.

Ecologisch verantwoorde productie

We zijn trots op onze ecologisch verantwoorde productie, door uitbraak boordstenen te verzagen. Een voorbeeld van het mogelijke eindresultaat: authentieke vijverboorden, gecombineerd met dorpels van 10 en 5 cm dik. Zo gaat er van de natuur/steen weinig verloren… en herbruik materialen zijn vaak de allermooiste!

Een greep uit ons kunnen

Zaagwerk

ICOON NATUURSTEEN

Gezaagde kasseien, langwerpig of vierkant, voor terras, oprit of interieur. Ronde raamdorpels. Arduinen sokkels en herbruik oude arduinen boordstenen. 

Van oud naar nieuw

ICOON NATUURSTEEN

Betonklinkers of verzakte kasseien vervangen door gezaagde Porfierkasseien met aangepaste mortelvoeg, op voorraad uit onze eigen steenzagerij. De uitgebroken kasseien worden door ons verzaagd voor de volgende klant. Kasseioprit vervangen door uw kasseien te verzagen en te herplaatsen met mortelvoeg. Oude terrasplanken vervangen door maatwerk arduin. Vernieuwen van arduinblokken.

Ander maat- en zaagwerk

ICOON NATUURSTEEN

Brievenbussen uit eigen steenzagerij, vervaardigd uit herbruik arduinen straatboorden. Huisnummer graveren in een brievenbus uit natuursteen. Bloembakken in natuursteen. Terrastegels in blauwe hardsteen. Arduinen gevelplinten. Zwembadboorden in graniet.

Terras in natuursteen
Vrints bestrating

Zaag- & maatwerk in natuursteen?

Natuursteen op maat in Rijkevorsel, Oostmalle, Westmalle, Kalmthout, Kapellen, Brasschaat, Ekeren, Schilde, ’s Gravenwezel of Schoten? U vraagt het, Vrints Natuursteen maakt en zaagt het op maat! Aarzel niet contact met ons op te nemen.

bottom of page